We hebben altijd weer veel verschillende vintage, brocante en retro spullen bij de open dagen in de theetuin. Een deel van  onze vondsten is ook te vinden op Instagram! Het is mogelijk om de spullen in Ommen af te halen (extra gezellig om te combineren met onze open dagen!). Verzenden is in de meeste gevallen ook geen probleem! 

Veel oude keukenspullen, serviesgoed, glaswerk, woondecoratie, oud speelgoed, spullen uit de oude apotheek, kleine meubeltjes en linnengoed uit de linnenkast is bij ons te vinden. 

 

Zoek op de #theetuinnogtekoop om te zien welke producten nog beschikbaar zijn bij ons!

 

Hieronder een kleine impressie van ons aanbod: 

 

Oude keukenspullen, het blijft altijd leuk! Maakt iedere keuken een gezellige warme plek in huis. 

Oud serviesgoed, pareltjes om mee te decoreren. Geeft gelijk een gezellige sfeer in de keuken en woonkamer. Maar ook zo leuk om echt te gebruiken, maakt iedere dag een feestje van het koken en de tafel!

Hoekjes in huis decoreren,  het blijft fijn om in huis te schuiven met oude spullen, oude schatten met een verhaal! Dit geeft een eigen unieke sfeer in huis. Ook woondecoratie is bij ons te vinden. 

Oud glaswerk, prachtig om mee te decoreren en fijn om te gebruiken. Een glas water of glaasje wijn in stijl drinkt toch altijd fijn!

Uit de linnenkast... Oude waspoeder verpakkingen, zeepjes, garen, kantjes en spreien. Natuurlijke materialen om mee te decoreren. 

Oude meubeltjes, geven een huis gelijk een warme uitstraling. Mochten er speciale wensen zijn, laat het ons weten, wij speuren graag!

Voorjaar / Pasen
Na de voorjaarsschoonmaak het huis gezellig inrichten in de sfeer van Pasen. Lekkere frisse kleuren voor het voorjaar.

Uit de oude apotheek... Zo tof, we hebben veel spullen uit een oude apotheek! Leuk om stoere hoekjes mee te maken in huis. De flessen en kleine flesjes staan ook mooi met een paar verse bloemen of gedroogde bloemen.

Uit de oude speelgoedkist... Wat is er leuker dan oud speelgoed weer gebruiken. Samen puzzelen en gezellig spelletjes spelen. En het staat ook nog eens leuk in huis.

Wat is het toch altijd leuk om het huis in de decembermaand in kerstsfeer om te toveren! Met gezellig de lichtjes aan... 

 

 

Voorwaarden

 

Door te bestellen bij Onder de appelboom brocante en theetuin gaat u akkoord met de algemene voorwaarden (leverings- en betalingsvoorwaarden) van Onder de appelboom. Lees onze voorwaarden rustig door. Onder de appelboom heeft het recht de voorwaarden ten allen tijde te wijzigen of aan te vullen. Hieronder worden de algemene voorwaarden nader toegelicht.

 

Artikelen
De meeste brocante artikelen zijn authentieke stukken! Deze producten hebben een doorleefde uitstraling doordat ze vaak oud en al gebruikt zijn. Dit geeft de artikelen hun unieke charme en maakt ze juist zo waardevol! Wij kunnen echter geen garantie geven over de staat van de producten. Wel zullen wij altijd proberen nauwkeurig de staat van het artikel te omschrijven en een duidelijke foto te maken. Als er nog vragen zijn over een artikel, beantwoorden wij deze natuurlijk graag! Ook meer foto's kunnen we maken op verzoek. 
Een aantal artikelen zijn door ons opgeknapt. Als er houtwormsporen aanwezig zijn in een product behandelen wij het product uit voorzorg zorgvuldig met een houtwormbestrijdingsmiddel. Onder de appelboom kan echter niet aansprakelijk worden gesteld als het product niet houtwormvrij blijkt te zijn.
Onder de appelboom kan niet aansprakelijk worden gesteld voor druk- en/of typefouten.

 

Prijs
Alle prijzen in de winkel (webwinkel, theetuin en brocante schuur) zijn in euro’s inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. De prijzen staan per artikel op de website en in de theetuin genoemd. Onder de appelboom behoudt het recht de prijzen te wijzigen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele druk- en/of typefouten.
Wij maken gebruik van de margeregeling gebruikte goederen.
Het is helaas niet mogelijk om in de theetuin of in de brocante schuur te pinnen. Wel is het mogelijk om via een betaalverzoek te betalen, naast contant natuurlijk. 

 

Bestelling
Via Instagram is het mogelijk om artikelen te bestellen. Als het totaalbedrag van de bestelling is bijgeschreven op ons bankrekeningnummer, wordt uw bestelling in behandeling genomen. Nadat het bedrag op onze rekening staat, sturen wij de artikelen natuurlijk zo snel mogelijk op (bij verzenden). Bestellingen worden minimaal één keer per week verzonden. Wilt u de bestelling graag voor of na een bepaalde datum ontvangen, dan is het altijd mogelijk dit te overleggen. Het is natuurlijk ook mogelijk uw bestelling op afspraak in Ommen op te halen.

Brocante artikelen zijn vaak unieke stukken, we hebben er vaak maar één van op voorraad. Het kan zijn dat iets in de tussentijd is verkocht (terwijl het op Instagram nog als beschikbaar staat). Het artikel wordt dan van de bestelling geannuleerd. Er kunnen geen rechten aan de bestelling worden ontleent. 

 

Betaling
Betalingen dienen binnen vijf dagen op onze rekening te staan. De bestelde artikelen worden maximaal vijf dagen voor u gereserveerd. Indien de betaling na vijf dagen nog niet is ontvangen annuleren wij de bestelling. We gaan er dan vanuit dat u geen interesse meer heeft in de bestelling. Wij streven er natuurlijk naar de bestelling na betaling zo snel mogelijk te verwerken.

 

Bezorgen of afhalen
Het is mogelijk om de bestelde artikelen thuis te laten bezorgen. Voor het bezorgen van uw bestelling betaalt u een bijdrage. De bijdrage is verschillend per artikel en conform de tarieven van PostNL. De actuele tarieven staan op www.postnl.nl. Voor een brievenbuspakje rekenen wij een tarief voor de klasse 0-2 kg. Artikelen worden alleen verstuurd als de betaling binnen is.
Voor het verzenden pakken wij de artikelen zeer zorgvuldig in. Wij maken daarvoor gebruik van verschillende soorten verpakkingsmaterialen. Onder de appelboom is echter niet aansprakelijk voor beschadiging en/of verlies van artikelen tijdens de verzending door PostNL of door derden.
Natuurlijk is het mogelijk uw bestelling te verzekeren. Dit kunt u aangeven bij het bestellen, de verzendkosten worden dan hierop aangepast.
Het is tevens mogelijk om artikelen naar het buitenland te verzenden, hiervoor gelden uiteraard aangepaste tarieven. U kunt contact met ons opnemen voor de tarieven.
De artikelen worden bezorgd op het bij de bestelling opgegeven adres. Het is dus van belang deze gegevens zorgvuldig in te vullen. Als een bestelling retour komt op basis van verkeerd opgegeven adresgegevens zijn de verzendkosten voor uw eigen rekening.
Natuurlijk is het ook mogelijk om de bestelling zelf op te komen halen! Dit kan na overleg in Ommen (Overijssel). U kunt dit aangeven bij opmerkingen.

Opsparen
Het is mogelijk om artikelen op te sparen. Dit heeft als voordeel dat de verzendkosten kunnen worden teruggebracht. Geef bij het bestellen bij opmerkingen aan dat u een artikel wilt opsparen (ook als u al meerdere artikelen heeft opgespaard). U krijgt dan een factuur van deze bestelling (zonder verzendkosten). De betalingsvoorwaarden, zoals hierboven omschreven, zijn van toepassing. Bij uw laatste bestelling geeft u als opmerking aan dat u de opgespaarde artikelen graag verzonden wilt hebben. U krijgt dan een factuur van de laatste bestelling, inclusief de totale verzendkosten.
Onze ruimte is helaas beperkt, dus er geldt een maximale termijn van opsparen van drie maanden.

 

Retourneren
Is het product niet helemaal wat u in gedachten had? Retour zenden is natuurlijk mogelijk, hieronder vindt u de verdere informatie.
U kan binnen 14 dagen na ontvangst  (waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit hebt gekregen) de koopovereenkomst, zonder opgave van reden, ontbinden. Na de 14 dagen ontbindingstijd, heeft u 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren naar Onder de appelboom brocante en theetuin.
Mail of bel ons voor het herroepingsformulier (info@brocante-theetuin.nl). Na contact met ons kunt u het pakket naar ons retour sturen. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen.
Als u verzendkosten heeft betaald bij het plaatsen van de bestelling, worden deze ook geretourneerd als u de gehele bestelling terug stuurt. Als er een deel van de bestelling wordt geretourneerd, worden de verzendkosten niet vergoed.
Wij zullen het aankoopbedrag, wanneer we het product binnen hebben, natuurlijk zo snel mogelijk terugstorten op uw rekeningnummer (uiterlijk storten we dit binnen 14 dagen terug). Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.
De gemaakte verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retoureren. We vragen u voor retour zenden gebruik te maken van PostNL (zie de informatie op de site van PostNL voor de actuele tarieven). We vragen u het track en trace nummer naar ons te sturen per mail.
Retourzendingen worden niet geaccepteerd indien het artikel is beschadigd.

 

Privacyverklaring Onder de appelboom brocante en theetuin

Onder de appelboom brocante en theetuin vindt uw privacy belangrijk. Wij gaan zorgvuldig om met de informatie die we van u ontvangen. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

Deze privacyverklaring geeft meer informatie over ons privacy beleid. Door gebruik te maken van onze diensten, geeft u aan de privacy verklaring te accepteren. Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.   

Bedrijfsgegevens

Onder de appelboom brocante en theetuin

Geke  en Maaike 
Hessenweg West 12
7731 RN Ommen
Tel. 06-40321996

Ons emailadres: info@brocante-theetuin.nl

Onder de appelboom brocante en theetuin staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zwolle onder KvK-nummer 53529510.
BTW-identificatienummer: 198904095B01.

Persoonsgegevens

Onder de appelboom brocante en theetuin kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op onze website of via de e-mail aan ons verstrekt.

Als u artikelen wilt bestellen, hebben wij een aantal gegevens nodig voor het afhandelen van de bestelling. De door u gegeven gegevens worden alleen gebruikt voor het verwerken van de bestelling. 

Als u ons contactformulier invult of ons een e-mail stuurt, worden deze ingevulde gegevens door ons gebruikt om u een antwoord te geven.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om u aan te melden bij de social media kanalen waar wij gebruik van maken. Van deze persoonsgegevens maken wij geen gebruik, wij gebruiken de social media voor het plaatsen van updates. Na het afmelden op social media worden deze persoonsgegevens niet bewaard.

Wij hebben niet de intentie gegevens te verzamelen van bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van een ouder of voogd.

Winkelsoftware

Onze website is ontwikkeld met JouwWeb.

Bewaartermijn

Onder de appelboom brocante en theetuin bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren. Op grond van de administratieve verplichtingen dienen wij gegevens te bewaren. Na het plaatsen van een order worden deze ordergegevens minimaal 10 jaar bewaard voor de Belastingdienst.

Delen met anderen  

Onder de appelboom brocante en theetuin verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

Als u een bestelling bij ons plaatst en deze moet verzonden worden, dan maken wij hiervoor gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres, woonplaatsgegevens en e-mailadres met PostNL delen.

Cookies

Voor een correcte verwerking maakt onze website gebruik van cookies.

Rechten

U heeft altijd recht op inzage van de persoonsgegevens. U kunt deze aanpassen of volledig wissen. U kunt de gegevens in leesbare vorm bij ons opvragen via ons contactformulier of via ons emailadres: info@brocante-theetuin.nl Wij vragen u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Dit om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan. Wij zullen uw verzoek binnen uiterlijk vier weken verwerken.

Autoriteit Persoonsgegevens

Heeft u een klacht? U heeft het recht om online een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Onjuistheden
Bij eventuele onjuiste gegevens dient u ons zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen. Als u artikelen ontvangt die u niet heeft besteld, dient u Onder de appelboom hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte te stellen.

 

Aansprakelijkheid
Het betreden van de theetuin en brocante schuur is op eigen risico. Onder toezicht van hun ouders kunnen kinderen het kabouterpad lopen. Onder de appelboom is echter niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of schade van welke aard dan ook, tijdens of ten gevolge van het bezoek aan onze theetuin en brocante.

 

Copyright
Niets van deze site mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Onder de appelboom worden overgenomen. Het is dus niet toegestaan om tekst en/of foto’s zonder schriftelijke toestemming te gebruiken.

 

Bedrijfsgegevens
Onder de appelboom brocante en theetuin is gevestigd in Ommen en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zwolle onder KvK-nummer 53529510.
BTW-identificatienummer: NL002187779B92.

 

Indien u nog vragen heeft over de algemene voorwaarden van Onder de appelboom brocante en theetuin, kunt u  natuurlijk altijd een mail sturen naar info@brocante-theetuin.nl