Mochten er vragen of opmerkingen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

 

Geke en Maaike 
Hessenweg West 12
7731 RN Ommen
Tel. 06-40321996

Ons emailadres: info@brocante-theetuin.nl

 

En we zullen ons nog even voorstellen...

Wat leuk dat jullie onze website hebben gevonden! Wij zijn Geke en Maaike, moeder en dochter. Wij hebben naast onze banen een hobby: oude spullen! We vinden het altijd erg leuk om markten af te struinen, overal zijn we op zoek naar mooie vondsten. We verzamelen Frans brocante, stoer industrieel, vintage schatten, retro vondsten en soms antiek. Oude unieke spullen, waar ons hart sneller van gaat kloppen. Op een gegeven moment hadden we aardig wat mooie spullen verzameld. Ook hebben we in de loop der jaren allemaal oude theekopjes verzameld. Zo kregen we het idee om ook anderen blij te kunnen maken met mooie spullen.  Zo ontstond in september 2011 onze brocante en theetuin: 'Onder de appelboom'!

In de theetuin staan een paar appelboompjes. In het begin hebben we een pipowagen opgeknapt en ingericht als een winkeltje. Heel wat jaren hebben we hier met veel plezier onze spullen vanuit verkocht. In 2020 heeft de pipowagen plaats gemaakt voor een theehuisje. Ook deze hebben we ook gezellig ingericht, met een echt oud aanrechtblad. 

In de theetuin is het heerlijk vertoeven met een kopje thee of koffie, natuurlijk in een oud kopje, met wat lekkers. Ondertussen rustig rond kijken tussen de bijzondere spullen.

De theetuin met theehuisje grenst aan een stuk bos, waar we een kabouterpad gemaakt hebben. Leuk om (met kinderen) te wandelen.

Graag tot ziens!

 

 

                                                                                                                                                        Contactformulier

                                                                                                                                                        Via het contactformulier is ook aanmelden voor onze nieuwsbrief mogelijk! 

Een plaatje uit de oude doos... onze mooie pipowagen!