Privacyverklaring Onder de appelboom brocante en theetuin

 

Onder de appelboom brocante en theetuin vindt uw privacy belangrijk. Wij gaan zorgvuldig om met de informatie die we van u ontvangen. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

 

Deze privacyverklaring geeft meer informatie over ons privacy beleid. Door gebruik te maken van onze diensten, geeft u aan de privacy verklaring te accepteren. Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.   

 

Bedrijfsgegevens

Onder de appelboom brocante en theetuin

Geke Dijk en Maaike Schipper
Hessenweg West 9 en 12
7731 RN Ommen
Tel. 06-40321996 of 0529-454212

Ons emailadres: info@brocante-theetuin.nl

 

Onder de appelboom brocante en theetuin staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zwolle onder KvK-nummer 53529510.
BTW-identificatienummer: 198904095B01.

 

Persoonsgegevens

Onder de appelboom brocante en theetuin kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op onze website of via de e-mail aan ons verstrekt.

Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief worden uw naam en e-mail adres in onze digitale lijst van MijnWebwinkel opgeslagen. Deze e-mailadressen worden gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief. De gegevens blijven opgeslagen totdat u zich afmeldt voor de nieuwsbrief. Na het afmelden van de nieuwsbrief worden deze persoonsgegevens niet bewaard. Iedere nieuwsbrief heeft de mogelijkheid om af te melden.

Als u een bestelling plaatst, hebben wij een aantal gegevens nodig voor het afhandelen van de bestelling. De door u ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor het verwerken van de bestelling. Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over het verloop van uw bestelling. De adresgegevens worden gebruikt om het pakket op het juiste adres af te leveren.

Als u ons contactformulier invult of ons een e-mail stuurt, worden deze ingevulde gegevens door ons gebruikt om u een antwoord te geven.

Als u iets in ons gastenboek schrijft, worden deze gegevens gebruikt om in het gastenboek te plaatsen.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om u aan te melden bij de social media kanalen waar wij gebruik van maken. Van deze persoonsgegevens maken wij geen gebruik, wij gebruiken de social media voor het plaatsen van updates. Na het afmelden op social media worden deze persoonsgegevens niet bewaard.

Wij hebben niet de intentie gegevens te verzamelen van bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van een ouder of voogd.

 

Webwinkelsoftware

Onze webwinkel is ontwikkeld met MijnWebwinkel. MijnWebwinkel is een product van MyOnlineStore. MijnWebwinkel heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden. MijnWebwinkel zal de gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.

MijnWebwinkel maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen.

 

Bewaartermijn

Onder de appelboom brocante en theetuin bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren. Op grond van de administratieve verplichtingen dienen wij gegevens te bewaren. Na het plaatsen van een order worden deze ordergegevens minimaal 10 jaar bewaard voor de Belastingdienst.

 

Delen met anderen  

Onder de appelboom brocante en theetuin verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

Als u een bestelling bij ons plaatst en deze moet verzonden worden, dan maken wij hiervoor gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres, woonplaatsgegevens en e-mailadres met PostNL delen.

 

Cookies

Voor een correcte verwerking maakt onze website gebruik van cookies.

 

Rechten

U heeft altijd recht op inzage van de persoonsgegevens. U kunt deze aanpassen of volledig wissen. U kunt de gegevens in leesbare vorm bij ons opvragen via ons contactformulier of via ons emailadres: info@brocante-theetuin.nl Wij vragen u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Dit om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan. Wij zullen uw verzoek binnen uiterlijk vier weken verwerken.

 

Autoriteit Persoonsgegevens

Heeft u een klacht? U heeft het recht om online een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

 

 

Als er nog vragen zijn kunt u altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier of via ons emailadres: info@brocante-theetuin.nl

 

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief:
Aanmelden

Gastenboek

  • 10-07-2018 - Hoi hoi,

    Het oude flesje ontvangen. Erg blij mee! Heel erg...  lees meer
  • 25-05-2018 - Is het morgen brocantemarkt en tot hoe laat ??? lees meer
  • 07-03-2018 - Zojuist mijn (vogel)spulletjes ontvangen. Ziet er allemaal heel mooi uit....  lees meer
Plaats een bericht
© 2015 - 2018 Onder de appelboom brocante en theetuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel